facebook twitter
a a

Zaal de Speelplaats

 

Schoolstraat 15, 3020 Herent, gelijkvloers

Dit is de belangrijkste zaal van het gemeenschapscentrum en moet daarom zoveel mogelijk beschikbaar zijn voor een zo groot mogelijk aantal mensen en manifestaties.

 

Daaruit volgt:

 

  • dat er, geen regelmatige (lees: dagelijkse, wekelijkse) afhuringen van de zaal op de agenda kunnen gezet worden, op aanvraag van één vereniging/particulier voor een langere periode dan drie weken.
  • dat er buiten het materiaal van GC De Wildeman zelf geen opslag van materiaal kan toegelaten worden na de manifestatie, noch in de zaal zelf, noch in de aanpalende zaaltjes, die tot het gemeenschapscentrum behoren. Slechts een manifestatie met een uitgesproken cultureel karakter die zich gedurende een beperkte periode herhaalt, vormt een mogelijke uitzondering op deze regel.
  • dat voor elke aangevraagde activiteit eerst de agenda van andere, voor die activiteit geschikte zalen van het gemeenschapscentrum zal worden geraadpleegd en dat die zalen, indien vrij, zullen worden aangewend voor de activiteiten.

 

De grote zaal heeft een maximale capaciteit van:

 

  • als schouwburg: max. 260 personen
  • als feestzaal (tafels en stoelen): 200 personen
  • als feestzaal (staand): max. 360 personen

 

De huurder van ‘De Speelplaats’ komt vooraf ter plaatse om een vlotte organisatie te waarborgen. Hij informeert zich over de werking van verlichting.
Er worden maximaal 5 supplementaire dagen voor de logistieke ondersteuning van een activiteit (repetities en voorbereidingen) toegestaan per activiteit. Een tweede en een derde voorstelling van een en dezelfde manifestatie geeft recht op telkens 1 bijkomende repetitie.
Deze ruimte kan samen met ‘De Keuken’ en ‘De Klas’ gehuurd worden. Hiervoor wordt geen extra vergoeding aangerekend.

 

Klik hier voor de tarieven, de reglementen en aanvraagdocumenten.


GC De Wildeman weergeven op een grotere kaart