Okidok

Slips Inside

Tickets

za. 10/03/2018 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 15.00 euro

Locatie


Pierrot en Marcel hebben lichamen om van te dromen: gespierd, elegant, knap en vaardig. Daarenboven zijn ze overtuigd van hun eigen grenzenloze kwaliteiten. Met een straffe demonstratie willen ze iedereen van hun kunnen overtuigen. In een voortdurende strijd proberen ze elkaar te overtroeven met uitzonderlijke krachttoeren en behendigheidsoefeningen. De flaters van Pierrot en de blunders van Marcel leveren heerlijk hilarisch bewegingstheater op. Eén uur lachen geblazen, zonder woorden, en met tweemaal NIETS.

Internationale humoristische circusacts

Met dezelfde, uitgekiende lichaamstaal brengen ze woordloos bewegingstheater, ondersteund door vocale fraseringen.

Okidok behoort reeds jaren tot de top van de internationale humoristische circusacts. Met zijn eerste creatie, ‘HA HA HA’, wist dit Waalse duo zich meteen sterk te onderscheiden. Deze voorstelling werd reeds meer dan 500 maal opgevoerd en staat nog steeds geprogrammeerd. In ‘Slips Inside’ zet Okidok zijn clowneske werk verder.

Met dezelfde, uitgekiende lichaamstaal brengen ze woordloos bewegingstheater, ondersteund door vocale fraseringen. Maar de esthetiek is ditmaal van een andere orde. De maquillage en de grote clownschoenen ruimen plaats voor de zekerheid en de duidelijkheid van het naakte acrobatenlichaam.

bekijk ook