facebook twitter
a a

Kinderhoogdag

Een culturele hoogdag voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar en de hele familie

De voorverkoop van de polsbandjes is gestopt.  U kunt zich zondag nog aanmelden aan het onthaal (oude bibliotheek, schoolstraat 20) om te polsen of er nog plaatsen beschikbaar zijn.  

Op deze winterse zondag toveren we Herent-centrum om tot een middeleeuws dorp met ridders en jonkvrouwen, steekspelen en tornooien. We organiseren leuke voorstellingen met stoere vechtjassen en lieve prinsessen. Kinderen leren middeleeuwse ambachten en kunnen volop knutselen. Maak je klaar voor een reis door de tijd.

 

Al de praktische info en het hele programma met de verschillende voorstellingen, workshops, animaties, .... vindt u op www.kinderhoogdag.be

 

U kunt ook het handige programmaboekje downloaden en zo je Kinderhoogdag samenstellen. 

 

Meedoen?

Een Kinderhoogdagbandje kost 5 euro en geeft je toegang tot alle activiteiten voor jouw leeftijd.

 

Een polsbandje reserveer je, samen met de workshops of voorstellingen die je wil bijwonen, vanaf woensdag 9 november om 9uur via deze link.

 

Ook (groot)ouders, andere familieleden, vrienden en kameraden, kortom iedereen die zal deelnemen aan activiteiten op de Kinderhoogdag moet een Kinderhoogdagbandje reserveren.

 

Let op! Als je een Kinderhoogdagbandje gereserveerd hebt, kan je deelnemen aan alle activiteiten voor jouw leeftijd en die zijn – na reservatie van het bandje natuurlijk– allemaal gratis. We raden wel aan om te reserveren voor voorstellingen en workshops, want vol is vol!


terug naar lijst © 4 hoog, Koning zonder schoenen

prijs

  • polsbandje: 5 euro

locatie

Herent centrum