facebook twitter
a a

Lami Trio

Babel

vr 15 september 2017, 20u30

Trio Lami brengt voor u ‘Babel’, een programma waarin verschillende muzikale talen en stijlen versmelten tot die ene taal, die iedereen begrijpt. Composities van Osama Abdulrasol worden afgewisseld door klassieke Franse melodieën of traditionele stukken. Trio Lami creëert er ongemerkt een nieuwe muzikale wereld mee, waar grenzen wegvallen en verschillen onbelangrijk worden. Een muzikale wereld waarin iedereen zich graag laat onderdompelen.

 

Laat u meevoeren door het virtuoze spel van de Gentse Cultuurprijswinnaar Osama Abdulrasol op de qanun (schootharp). De bijna magische snaren van dit fascinerende instrument en de sfeer uit 1001 nacht die Osama Abdulrasol ermee weet op te roepen, betoveren keer op keer het meest diverse publiek. Zangeres Helena Schoeters wiegt je nu eens in slaap met haar zachte stem, dan weer haalt ze onverwachts uit. In het Frans, Spaans en Arabisch vertaalt ze feilloos de muzikale verhalen uit de composities van Osama Abdulrasol.

 

Cellist Lode Vercampt houdt ervan de virtuoze en muzikale grenzen van zijn instrument op te zoeken en tovert steeds weer nieuwe kleuren en emoties uit zijn instrument. Samen weven deze topmuzikanten een klanktapijt, nu eens ingetogen, dan weer uitbundig, waar oost en west ragfi jn in elkaar overlopen.


terug naar lijst

prijs

  • 13 tot 18 jaar: 6 euro
  • tot 12 jaar: gratis
  • volwassenen: 12 euro
  • -12 jaar: gratis
  • 13-18 jaar: 6 euro

locatie

Kerk Winksele