facebook twitter
a a

straattheater, kinderanimatie en kermisattracties

Samen op Straat

zo 15 oktober 2017, 14u00

Attractief en kwalitatief straattheater, springkastelen, workshops, kinderanimatie, kermisattracties, grote spelenmarkt, bierfeesten en nog veel meer. We nodigen u uit om op deze nazomerdag rond te kuieren in het sfeervolle dorpscentrum van Winksele met hapjes en drankjes op het kerkplein en in de Warotzaal.

 

Programma
Teorge Michael – 14u en 15u40
een wervelende straatcircusshow boordevol gedurfde en grappige akrobatiek, muzikale jonglerie en goocheltrucs.

Roadkill volkov – 14u40 en 16u20
aangenaam absurd straattheater. Igor en Stanislav Volkov vinden eindelijk wat ze zoeken. Het ideale pand voor hun eigen restaurant. Verwacht geen half kippetje of videe maar laat je verleiden door de (wan)smakelijke specialiteiten van gebroeders Volkov.

Tir Canard – 14u tot 17u
maak kennis met de doldwaze schietviskraam ‘Tir Canard’. De kinderen vissen eendjes en de papa’s schieten ze aan flarden. Een clash tussen de generaties die eindigt zoals in elk goed menende kermiskraam waarin ‘altijd prijs’ geldt…

Trommelfluit– wandelconcert – 15u10 en 16u40
Trommelfluit is een groep die een historische muziekvorm levend wil houden: de fijfer-en trommelmuziek. Voor samen op straat trekken de muzikanten hun mooiste kostuum aan en geven ze een wandelconcert in het dorp van Winksele.

Naast al dit straattheatergeweld is er ook nog….
Kermis en kerstmarkt aan de warotzaal en parking
Mobiele animatie – Krijmfresj– Info Matic - ..
Workshops, kinderanimatie door speelpleinwerking, sport-en spel, gezellig terras,…

Praktisch
prijs: gratis
bereikbaarheid – er is beperkte parkeergelegenheid (station NMBS in Veltem en aan het kerkhof in de Neerijsestraat). U komt dus het best met de fiets, te voet, met de bus of trein.
mobiliteit – tussen 12u en 19u wordt alle verkeer verboden in de dorpsstraat (thv de kerk) en de Warotstraat (tot aan het kruispunt met Warotveld). Het éénrichtingsverkeer in de dorpsstraat (doorsteek achter de kerk) wordt opgeheven om de doorgang naar de Heidestraat en de Dalenstraat mogelijk te maken.


terug naar lijst

prijs

  • gratis: gratis

locatie

Dorpsplein Winksele