Local Rockdown

3 Herentse bands

Beste muziekliefhebbers,

Na overleg, en als gevolg van de nieuwe maatregelen gisteren opgelegd door de overlegcommissie, hebben wij als organisatie en muzikanten besloten het Local Rockdown evenement van 25/10 in Hangar3020 uit te stellen naar een latere nog te bepalen datum. Ondanks de maatregelen die genomen werden om het event veilig te laten verlopen, laten de nieuwe maatregelen op gebied van horeca en de nu nog ongekende protocollen voor dit type events vanaf 23/10, ons niet toe om het nu te laten doorgaan.

Zodra er duidelijkheid komt over wanneer we een nieuwe datum kunnen vastleggen zullen we daar onmiddellijk  mee aan de slag gaan en brengen wij jullie op de hoogte.
Onze excuses en we kijken allen uit naar betere tijden.

Vriendelijke muzikale groeten,

Cafe Den Travoo, The NoNames, Stonewash, Medium Rare en GC De Wildeman

 

 

Na LockDown komt RockDown !

Eindelijk opnieuw de mogelijkheid om te genieten van live muziek!

Dankzij de inspanningen van de cultuurdienst van de gemeente Herent krijgen we nu de gelegenheid tot het organiseren van Covid-Proof live optredens.

Grijp nu de kans om jullie favoriete Herentse bands opnieuw aan het werk te zien.

MEDIUM RARE

Inmiddels zeer gekende band en vaste waarde in Herent brengt covers met een eigen twist.  Funk, oerstevige rock en ballads, gekozen uit de beste nummers die sinds de seventies tot ons collectief geheugen behoren, je kent ze allemaal.

THE NONAMES

Nieuwe band onder leiding van Benny Allemeersch omringd door zeer straffe muzikanten. Verwacht jullie aan een ongekende sensatie en plezier, zoals altijd!

STONEWASH

Deze alom gekende Herentse coverband met frontzanger Max verzekert al vele jaren de ambiance met hun rockmuziek!