CreAXEs een open atelier waar je als Herentenaar welkom bent om dingen te maken op je eigen tempo en in je eigen stijl. Een veilige plek waar je nieuwe mensen kunt leren kennen,  je er samenwerkingsverbanden kan leggen, het gezellig werken is en met respect voor elkaar en elkaars werken en waar je in vertrouwen kan werken. Activiteiten die ontmoeting bevorderen zijn een must. We denken aan formeel (vergaderingen) en informeel overleg (bar-avonden) tussen de gebruikers.

Het is geen galerij maar er kunnen zeker tentoonstellingen georganiseerd worden

De locatie moet ook een stimulans zijn om mensen te laten proeven van creatief bezig zijn en zin doen krijgen om zelf aan de slag te gaan. Daarom moet het ook een huis zijn waar educatieve en gemeenschapsvormende activiteiten kunnen georganiseerd worden (onder de naam Café d’Artistes) Workshops, repair cafés en cursussen. Het aanbieden van deze activiteiten kan in samenwerking met de dienst vrije tijd en GC De Wildeman.

Workshops

Kom op deze pagina alles te weten welke workshops en cursussen er georganiseerd worden.

Contact

Pieter Taccoen
pieter.taccoen@herent.be
info@gcdewildeman.be

Creaxe: Tildonksesteenweg 155, 3020 Herent
Loop gerust is binnen als je iemand aan het werk ziet!

Plantenasiel 'de rots'

Niet alleen schilderijen en knutselwerkjes horen thuis in De Creaxe. We huizen er ook een heus plantenasiel. Heb je thuis kamerplanten te veel? Weet je met je stekjes geen blijf?
Of wil je net een aantal planten adopteren? Neem contact op met rotsherent@gmail.com of spring is binnen in de Creaxe.

Meer info op hun facebookpagina

Creaxe