GC De Wildeman is een klein maar super gezellig gemeenschapscentrum in Herent. We zitten met onze werking op een boogscheut van Leuven.  Elke week is er wel iets te beleven. Het programma is héél uiteenlopend zodat iedereen zijn gading vindt.

Zo programmeren we voor de allerkleinsten, de scholen, de senioren, de jeugd, ... en staat er o.a. theater, comedy, rock, jazz, pop, folk, klassiek, films, lezingen... op het programma.

Klein podium, groots in aanbod!

- GC De Wildeman

Vrienden van De Wildeman

Als je graag de handen uit de mouwen steekt en wilt meewerken aan allerhande culturele activi­teiten, dan kan je 'vriend' worden van GC De Wildeman. Zo hebben we wekelijks mensen nodig die de kassa bemannen, de tickets contro­leren, de toog bemannen, wat mee opruimen,...

Tijdens onze grote projecten zoals Mollekesfest, Samen op Straat en programma aanbod in Hangar 3020 kunnen we veel hulp gebruiken. Uiteraard is 'vriend van De Wildeman' zijn heel vrijblij­vend.

Wil je meer te weten komen of je aanmelden als vriend van De Wildeman, mail dan naar info@gcdewildeman.be.

Tijdens onze grote projecten zoals Samen op Straat, Mollekesfest en ons Hangar 3020 aanbod kunnen we echt veel hulp gebruiken. 

- word vriend!