Je kan uw tickets makkelijk via deze website bestellen maar ook aan de balie van De Kouter, spoorwegstraat 6, kan je tickets kopen. Ook via 016 85 30 20 kan je een bestelling plaatsen.

Een ticket gekocht en je kan toch niet naar de voorstelling komen? Dan kan je het ticket inruilen tegen een waardebon voor een andere voorstel­ling binnen hetzelfde seizoen. Omruilen is niet meer mogelijk op de dag van de voorstel­ling. Je kan ze ook te koop aanbieden via de ruilbox op deze website!

We kunnen je ticket ook scannen vanop je smartphone. Je kan ze dus gewoon downloaden op je mobiele telefoon!

Ben je bij aankomst je ticket vergeten of is het niet gelukt om ze uit te printen? Geen probleem. Al de informatie staat in ons ticketsysteem. Je hoeft dus niet terug naar huis of bij de buren gaan bellen om hun printer even te gebruiken.

abonnement

Net als de voorgaande jaren kunt u voor het nieuwe seizoen reservaties maken voor 1, 2 of 3 personen in één enkel dossier.
Een abonnement verkrijgt u door tegelijkertijd minstens 4 tickets per persoon aan te kopen.
Sinds vorig jaar is, bij reservatie van tickets voor meerdere personen, u niet noodzakelijk dezelfde voorstellingen hoeft te reserveren.’ M.a.w. je moet voor iedereen, binnen uw bestelling,  tickets voor 4 voorstellingen aankopen.