Praktische informatie over je tickets, UiTPAS, vestiaire of genummerde plaatsen? Alle info vind je hier.
Bijkomende vragen? Mail naar info@gcdewildeman.be of bel 016 85 30 20.

 • Je kan je tickets makkelijk via onze website bestellen maar ook aan de balie van De Kouter, Spoorwegstraat 6, kan je tickets kopen. Ook via 016 85 30 20 kan je een bestel­ling plaatsen.
 • Een ticket gekocht en je kan toch niet naar de voorstel­ling komen? Dan kan je het ticket inruilen tegen een tegoedbon voor een andere voorstel­ling binnen hetzelfde seizoen. Mail hiervoor naar info@gcdewildeman.be. Omruilen is niet meer mogelijk op de dag van de voorstel­ling. Je kan ze ook te koop aanbieden via de ruilbox op deze website! Deze functie vind je per voorstelling terug.
 • We kunnen je ticket ook scannen vanop je smartphone. Je kan ze dus gewoon downloaden op je mobiele telefoon.
 • We werken enkel met losse tickets en geen abonnementsformule meer. Je kan 6 tickets per voorstelling per persoon reserveren.Ben je bij aankomst je ticket vergeten of is het niet gelukt om ze uit te printen? Geen probleem. Al de informatie staat in ons ticket­sys­teem. Je hoeft dus niet terug naar huis of bij de buren gaan bellen om hun printer even te gebruiken.
 • Indien een voorstelling niet kan doorgaan, we geen nieuwe datum vinden en volledig wordt afgelast, betalen we het volledige bedrag van de tickets terug.
 • Een halfuur voor de start van de verkoop gaat onze site zaterdag 17 juni even offline.
 • Om 11 uur komt alles online in verkoop.
 • We werken met een elektronische wachtrij. Deze toepassing start automatisch wanneer er veel mensen tegelijkertijd onze website bezoeken. Blijf in de wachtrij! De pagina vernieuwen levert je geen voordeel op en loop je het risico dat je jouw plaats kwijtraakt en achteraan opnieuw moet aanschuiven.
 • Kan je een voorstelling niet vinden via de zoekfunctie? Probeer het dan via de kalender.
 • Recht op UiTPAS kansentarief? Leg je UiTPASkaart dan al zeker klaar.
 • Na de betaling ontvang je jouw tickets per mail. Kan soms even duren. Check hier ook zeker jouw 'ongewenste mail'.
 • Vanaf maandag 19 juni kun je ook terecht aan de balie van het gemeentehuis de Kouter voor je tickets.
 • Heb je een vraag? Je kan ons zaterdag bereiken via info@gcdewildeman.be

Tegoedbon

Een tegoedbon wordt verstuurd via een automatische mail uit het ticketsysteem van je oorspronkelijk order. Als je in de ontvangen mail op de link 'download je e-tickets als pdf' doorklikt opent het systeem automatisch jouw tegoedbon. Deze heeft een unieke code, een restwaarde en vervaldatum.

Het is die unieke cijfercode die je als referentie ingeeft bij je bestelling online. Bij de stap -> kies betaling en levering kun je aanvinken -> waardebon ingeven. In dit veld geef je de volledige code in en verrekent het systeem het bedrag op het einde.

Cadeaubon

Een cadeaubon krijg je ook digitaal doorgestuurd. Deze heeft ook een unieke code. Je hoeft het bedrag niet in 1x op te gebruiken. Het systeem punt telkens af.

Het is die unieke cijfercode die je als referentie ingeeft bij je bestelling online. Bij de stap -> kies betaling en levering kun je aanvinken -> waardebon ingeven. In dit veld geef je de volledige code in en verrekent het systeem het bedrag op het einde.

 • Heb je recht op UiTPAS kansentarief, kun je eenvoudig en snel je ticket reserveren via onze website. Ga naar de voorstelling naar keuze, geef je aantal tickets in en geef in het bijkomend veld jouw UiTPASnummer in (achteraan te vinden op je kaart) en het ticketsysteem verrekent meteen je korting bij het uitchecken. Enkel van toepassing bij een UiTPAS aan kansentarief. Belangrijk! Je dient je nummer in te geven per voorstelling en reservatie.
 • Je kan per voorstelling ook een punt sparen aan onze UiTPAS zuil. Deze vind je terug bij het binnenkomen in de foyer.
 • Wil je graag UiTPAS punten omruilen? Per 5 punten krijg je €2 korting. Vraag jouw kortingscode hier aan.
 • Opgelet! Tickets aangekocht aan UiTPAS met kansentarief kunnen NIET aangeboden worden in de ruilbox. Dergelijke tickets zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik. Je dient UiTPAS in al haar onderdelen te gebruiken als een voorzichtig en redelijk persoon. Het is verboden UiTPAS te gebruiken op een oneigenlijke manier, voor een onrechtmatig doel of op een wijze die in strijd is met de gebruiksvoorwaarden of andere wettelijke bepalingen van toepassing op UiTPAS. Indien je toch graag je ticket aan kansentarief omruilt, bieden wij je een tegoedbon aan voor hetzelfde aangekochte bedrag.

In GC De Wildeman werken we met genummerde plaatsen. Op je (e-) ticket staat je stoel -en een rijnummer.  Als je jouw zitje niet meteen vindt kan je altijd hulp vragen aan de vrijwilligers aan de ingang van de zaal. 

Op je ticket staat het beginuur van de voorstelling. We openen onze deuren en balie een kwartier voor aanvang. Laatkomers kunnen helaas niet meer binnen.

 • Ben je een rolstoelgebruiker? Laat ons dit dan tijdig weten (ergens begin juni van datzelfde cultuurjaar) voor we in verkoop gaan. Dan kijken we samen wat de beste plaats is en maken wij de reservatie voor je. Mail hiervoor naar info@gcdewildeman.be.
 • Mensen met een begeleiderspas hebben gratis toegang. Je dient daar wel een ticket voor te reserveren. Laat ons dat ook weten en wij passen dat voor jullie aan.
 • We beschikken over aangepast sanitair.

Tijdens de voorstellingen is het verboden te fotograferen en/of geluids- of beeldopnames te maken. We hebben wel onze vaste huisfotograaf die de voorstellingen op de voet volgt en mooi vastlegt. Deze foto's komen achteraf op onze social media kanalen.

De publieksgegevens, verzameld via informatie-aanvraag of reservering, worden niet doorgegeven aan derden, maar worden uitsluitend aangewend om je op de hoogte te houden van ons programma en om je te verwittigen in geval van wijzigingen of eventuele afgelasting.  Je hebt steeds het recht om jouw persoonlijke gegevens op te vragen, te wijzigen of te laten schrappen.

 • Aan de Wildeman en achter de vroegere bibliotheek is er een ruime parking. Naast woonzorgcentrum Betlehem is ook een openbare parking. Parkeren is overal gratis. Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets.
 • Trein: het station van Herent ligt op 500m van de Wildeman.
 • Bus: Lijn 4 stopt voor de deur  .
 • Je kan ook via deze website kenbaar maken dat je nog plaats hebt in je wagen en andere mensen wil meenemen naar de voorstelling. Of zoek je een lift naar De Wildeman? Maak het kenbaar via onze carpooltoepassing.

We hebben geen bewaakte vestiaire in GC De Wildeman. We beschikken wel over kapstokken in de zaal.

 • Ventilatie & CO2 meting: we beschikken over een gloednieuw ventilatiesysteem in GC De Wildeman waarbij we tijdens de voorstellingen de luchtverversingssnelheid en buitenlucht dat mechanisch wordt aangevoerd kunnen sturen en opvolgen. Er is een CO2 toestel aanwezig dat de luchtkwaliteit meet.

GC De Wildeman | Schoolstraat 15, 3020 Herent

Vanuit Brussel:
E40 richting Luik - In Leuven afrit 22 naar E314 richting Hasselt - Arit 18 Mechelen/Herent richting Mechelen - Onder spoorwegbrug
eerste rode lichten links – O.L. Vrouwstraat - Eerste straat links - Schoolstraat

Vanuit Antwerpen:
A1 richting Brussel - Afrit 11 Zemst/Hofstade richting Leuven - Mechelsesteenweg - Omleiding tot Herent Centrum rechts -
O.L. Vrouwstraat - Eerste straat links - Schoolstraat

Vanuit Hasselt:
E314 richting Leuven - Afrit 18 Mechelen/Herent richting Mechelen - Onder spoorwegbrug eerste rode lichten links - O.L. Vrouwstraat - Eerste straat links - Schoolstraat

Heb je tickets over of kan je niet naar de voorstelling komen? Of is de voorstelling uitverkocht en zoek je er toch nog kaarten voor? Verkoop en koop makkelijk via onze ruilbox. Deze vind je per voorstelling terug.

Opgelet! Tickets aangekocht aan UiTPAS met kansentarief kunnen NIET aangeboden worden in de ruilbox. Dergelijke tickets zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik. Je dient UiTPAS in al haar onderdelen te gebruiken als een voorzichtig en redelijk persoon. Het is verboden UiTPAS te gebruiken op een oneigenlijke manier, voor een onrechtmatig doel of op een wijze die in strijd is met de gebruiksvoorwaarden of andere wettelijke bepalingen van toepassing op UiTPAS. Indien je toch graag je ticket aan kansentarief omruilt, bieden wij je een tegoedbon aan voor hetzelfde aangekochte bedrag.