Praktische informatie over je tickets, UiTPAS, vestiaire of genummerde plaatsen? Alle info vind je hier.
Bijkomende vragen? Mail naar info@gcdewildeman.be of bel 016 85 30 20.

  • Een ticket kan ingeruild worden tegen een tegoedbon voor een andere voorstelling binnen hetzelfde seizoen. Een tegoedbon is een jaar geldig. Omruilen is niet meer mogelijk op de dag van de voorstelling. Mail hiervoor naar info@gcdewildeman.be met je vraag, ordernummer en naam.
  • Indien een voorstelling niet kan doorgaan, we geen nieuwe datum vinden en volledig wordt afgelast, betalen we het volledige bedrag van de tickets terug.
  • Heb je recht op UiTPAS kansentarief, kun je eenvoudig en snel je ticket reserveren via onze website. Ga naar de voorstelling naar keuze, geef je aantal tickets in en geef in het bijkomend veld jouw UiTPASnummer in (achteraan te vinden op je kaart) en het ticketsysteem verrekent meteen je korting bij het uitchecken. Enkel van toepassing bij een UiTPAS aan kansentarief. Belangrijk! Je dient je nummer in te geven per voorstelling en reservatie.
  • Je kan per voorstelling ook een punt sparen aan onze UiTPAS zuil. Deze vind je terug bij het binnenkomen in de foyer.
  • Wil je graag UiTPAS punten omruilen? Per 5 punten krijg je €2 korting. Vraag jouw kortingscode hier aan.
  • Opgelet! Tickets aangekocht aan UiTPAS met kansentarief kunnen NIET aangeboden worden in de ruilbox. Dergelijke tickets zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik. Je dient UiTPAS in al haar onderdelen te gebruiken als een voorzichtig en redelijk persoon. Het is verboden UiTPAS te gebruiken op een oneigenlijke manier, voor een onrechtmatig doel of op een wijze die in strijd is met de gebruiksvoorwaarden of andere wettelijke bepalingen van toepassing op UiTPAS. Indien je toch graag je ticket aan kansentarief omruilt, bieden wij je een tegoedbon aan voor hetzelfde aangekochte bedrag.

In GC De Wildeman werken we met genummerde plaatsen. Op je (e-) ticket staat je stoel -en een rijnummer.  Als je jouw zitje niet meteen vindt kan je altijd hulp vragen aan de vrijwilligers aan de ingang van de zaal. 

Als je een rolstoelgebruiker bent, gelieve dit dan bij je reservatie te vermelden. Mensen met een begeleiderspas hebben gratis toegang. Je dient daar wel een ticket voor te reserveren. We beschikken over aangepast sanitair.

Tijdens de voorstellingen is het verboden te fotograferen en/of geluids- of beeldopnames te maken. We hebben wel onze vaste huisfotograaf die de voorstellingen op de voet volgt en mooi vastlegt. Deze foto's komen achteraf op onze social media kanalen.

De publieksgegevens, verzameld via informatie-aanvraag of reservering, worden niet doorgegeven aan derden, maar worden uitsluitend aangewend om je op de hoogte te houden van ons programma en om je te verwittigen in geval van wijzigingen of eventuele afgelasting.  Je hebt steeds het recht om jouw persoonlijke gegevens op te vragen, te wijzigen of te laten schrappen.

Aan GC De Wildeman en achter de vroegere bibliotheek is er een ruime parking. Naast woonzorgcentrum Betlehem is ook een openbare parking. Parkeren is overal gratis. Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets.

Je kan ook via deze website kenbaar maken dat je nog plaats hebt in je wagen en andere mensen wil meenemen naar de voorstelling. Of zoek je een lift naar De Wildeman? Maak het kenbaar via onze carpooltoepassing.

 

Op je ticket staat het beginuur van de voorstelling. We openen onze deuren en balie een kwartier voor aanvang. Laatkomers kunnen niet meer binnen.

We hebben geen bewaakte vestiaire in GC De Wildeman. We beschikken wel over kapstokken in de zaal.

  • Ventilatie & CO2 meting: we beschikken over een gloednieuw ventilatiesysteem in GC De Wildeman waarbij we tijdens de voorstellingen de luchtverversingssnelheid en buitenlucht dat mechanisch wordt aangevoerd kunnen sturen en opvolgen. Er is een CO2 toestel aanwezig dat de luchtkwaliteit meet.

GC De Wildeman | Schoolstraat 15, 3020 Herent

Vanuit Brussel:
E40 richting Luik - In Leuven afrit 22 naar E314 richting Hasselt - Arit 18 Mechelen/Herent richting Mechelen - Onder spoorwegbrug
eerste rode lichten links – O.L. Vrouwstraat - Eerste straat links - Schoolstraat

Vanuit Antwerpen:
A1 richting Brussel - Afrit 11 Zemst/Hofstade richting Leuven - Mechelsesteenweg - Omleiding tot Herent Centrum rechts -
O.L. Vrouwstraat - Eerste straat links - Schoolstraat

Vanuit Hasselt:
E314 richting Leuven - Afrit 18 Mechelen/Herent richting Mechelen - Onder spoorwegbrug eerste rode lichten links - O.L. Vrouwstraat - Eerste straat links - Schoolstraat

Heb je tickets over of kan je niet naar de voorstelling komen? Of is de voorstelling uitverkocht en zoek je er toch nog kaarten voor? Verkoop en koop makkelijk via onze ruilbox. Deze vind je per voorstelling terug.

Opgelet! Tickets aangekocht aan UiTPAS met kansentarief kunnen NIET aangeboden worden in de ruilbox. Dergelijke tickets zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik. Je dient UiTPAS in al haar onderdelen te gebruiken als een voorzichtig en redelijk persoon. Het is verboden UiTPAS te gebruiken op een oneigenlijke manier, voor een onrechtmatig doel of op een wijze die in strijd is met de gebruiksvoorwaarden of andere wettelijke bepalingen van toepassing op UiTPAS. Indien je toch graag je ticket aan kansentarief omruilt, bieden wij je een tegoedbon aan voor hetzelfde aangekochte bedrag.