ma. 23/05/2022

Hallo cultuurliefhebber

Na twee wilde jaren in Hangar 3020 keren we terug naar ons vertrouwd én gezellig zaaltje in GC De Wildeman. Het zal even wennen zijn maar met een seizoen vol ronkende namen, interna­ti­o­nale artiesten en jong talent zal de overgang vlekke­loos verlopen. We garanderen terug de gekende Wildeman-vibe voor het perfecte avondje uit!

We nodigen je graag uit op zaterdag 11 juni om 20 uur voor de preview van seizoen 2022-2023. Aan de hand van filmpjes, foto’s, recensies, muziek en leuke anekdotes wandelen we samen doorheen het nieuwe seizoen zodat je een goed beeld hebt welke voorstel­ling jouw interesse heeft, bij je past én waarom we ze naar Herent halen. Daarna drinken we samen een glas en klinken we op het nieuwe cultuur­sei­zoen. Wie wil kan ook even gaan rondneuzen in de backstage en de rest van het gebouw. We komen graag met je mee voor een woordje uitleg.

Je krijgt ook meteen als aller allereerste onze kraakverse seizoens­bro­chure mee naar huis. De effectieve verkoop start dan een week later op zaterdag 18 juni om 11 uur.

We kijken er naar uit je opnieuw te ontvangen voor deze telkens weer gezellige, boeiende en met humor gevulde avond.

Tot dan!

Hanne, Jan, Pieter, Patrick, Danny & Serge