ma. 22/06/2020

Het waren, en zijn nog altijd, woelige tijden. Seizoen 2019-2020 is abrupt geëindigd en het komende seizoen zal ook met een valse start aanvatten.
Normaal stond onze website al online, was er een seizoensbrochure, was de ticketverkoop al in volle vaart… maar we gaan uiteraard niet bij de pakken blijven zitten.
We staan te popelen om jullie terug in onze zaal te verwelkomen.
Uiteraard enkel als het op een veilige manier kan en mag. Een avondje uit moet deugd doen. Het mag niet onprettig aanvoelen. Gezellig samenzijn én gemeenschapsvorming is, binnen onze werking, altijd ons uitgangspunt geweest en daar moeten we nu een beetje een rem opzetten. Ons even heruitvinden dus!

Op 17 augustus laten we met de verschillende cultuur -en gemeenschapscentra uit de regio het aanbod gezamenlijk op de wereld los.

In Herent beginnen we op zaterdag 29 augustus met de ticketverkoop van de voorstellingen die we in september en oktober organiseren. De activiteiten van november en december kondigen we dan later aan.
Op die manier hopen we zicht te hebben op voorstellingen die effectief kunnen plaatsvinden, op het juiste aantal mensen die in de zaal mogen, onder welke voorwaarden…

We gaan dus extra veel digitaal communiceren. Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief en like onze facebookpagina. Het team van GC De Wildeman heeft zeker niet stilgezeten. Jullie gaan verschieten als de deuren van de zaal terug opengaan. Zoals gezegd, we doen er alles aan, zodat we jullie, hopelijk bij een snel weerzien, in optimale omstandigheden kunnen verwelkomen.

Hopelijk tot snel in De Wildeman!