do. 09/06/2022

Een woordje van...

Samen terug naar huis… Het kan terug! Na twee wilde Hangar 3020-jaren keren we terug naar ons vertrouwde zaaltje. Terug op de schoot van de artiesten, intiem
en intens vanaf de eerste rij. Samen genieten van ontroerende voorstellingen, opzwepende concerten en hilarische comedyshows. Onze vijver van cultuur zit vol té ontdekken voorstellingen met internationale muzikanten en bevriende Wildeman-artiesten. Een aanbod op maat van de zaal met de gekende Wildeman-vibe.

Hopelijk mogen we je terug ontmoeten in de buik van onze vis. Allemaal samen, gezellig dichtbij elkaar (maar mét een gloednieuw ventilatiesysteem!).
Welkom terug!
Pieter
programmator GC De Wildeman

Start verkoop: zaterdag 18 juni vanaf 11 uur via deze website
Info tickets

We werken enkel met losse tickets en geen abonne­ments­for­mule meer. Je kan 6 tickets per voorstel­ling per persoon reserveren.

Je kan je tickets makkelijk via onze website bestellen maar ook aan de balie van De Kouter, Spoorwegstraat 6, kan je vanaf maandag 20 juni tickets kopen. Ook via 016 85 30 20 kan je een bestel­ling plaatsen.

Een ticket gekocht en je kan toch niet naar de voorstel­ling komen? Dan kan je het ticket inruilen tegen een tegoedbon voor een andere voorstel­ling binnen hetzelfde seizoen. Omruilen is niet meer mogelijk op de dag van de voorstel­ling. Je kan ze ook te koop aanbieden via de ruilbox op deze website!

Je hebt thuis geen internettoegang of je voelt je niet thuis online?
Kijk eerst of je in je omgeving vrienden, familie of buren kunt aanspreken die je met de reservatie kunnen helpen. De biblio­theek heeft ook verschil­lende computers met internet­ver­bin­ding en is onder andere ook elke zaterdag geopend van 10 tot 13 uur.