4BEAT | Knallen! | TamTam Productions

2de graad op 12 dec & 3de graad op 13 dec

Tickets

ma. 12/12/2022 | 10u30
ma. 12/12/2022 | 13u30
di. 13/12/2022 | 09u00
di. 13/12/2022 | 11u00
di. 13/12/2022 | 13u30

Locatie


4BEAT stond al eens eerder in de Wildeman voor jullie scholen en was zo'n succes dat deze voorstelling nog steeds loopt en we graag eens opnieuw verwelkomen voor jullie. Het is een productie van TamTam Productions (TTP) dat zich de afgelopen 15 jaar geprofileerd heeft als een veelzijdig en hoogwaardig productiebureau op het gebied van percussie, wereldmuziek en jazz. De thematiek van de producties is veelal gebaseerd op onderzoek naar culturen met een sterke ritmische traditie. TTP heeft zich ontwikkeld tot een bijzonder gezelschap met groot succes bij een breed publiek.  

Na drie succesvolle producties pakt het team van 4BEAT opnieuw uit met een swingende en spetterende nieuwe show. Knallen zal het doen! 

Een opzwepende show waarin dit keer niet veel gepraat wordt, maar waarin de drie percussionisten en de DJ het publiek alle hoeken van het theater laten zien. Het zal heel moeilijk worden in de stoelen te blijven zitten! 

In deze voorstelling laten vier percussionisten in een energieke voorstelling het jeugdige publiek kennis maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika worden gecombineerd met de urban sounds van de DJ, met body percussie, met mystieke oriëntaalse percussie, met zang en dans. Een opzwepende show waarbij het moeilijk zal worden in de stoelen te blijven zitten. 


Voor de 2de op maandag 12 december en 3de graad is voorzien op dinsdag 13 december
Duur: 60 min


Gianni Tam (Suriname) a.k.a The Blastbeat Super Woman: dochter van de gerenommeerde slagwerker Lucas van Merwijk. Speelt wereldwijd in verschillende bands.
Vernon Chatlein (Curaçao) a.k.a The Drum King Legend: Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse percussie.
Alper Kekec (Turkije) a.k.a The Incredible Beat Wizard: een virtuoos op de oriëntaalse percussie.
DJ Charlie (Nederland) a.k.a The Beatman: tracks en loops op de computer en rapper.