Arno Moens

Aangenaam (try-out)

Tickets

do. 19/10/2023 | 20u30

Prijzen

Inkom : 8.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 1.60 euro

Locatie

Klein Theater - B2
schoolstraat 15
3020 Herent
België


Aangenaam. Dat is wat mensen zeggen tegen elkaar wanneer er een ontmoeting is. Ze zeggen het ook als ze iets fijn vinden. In beide gevallen kan je nooit zeker weten of het oprecht is. Eigenlijk is er weinig dat je zeker kan weten over andere mensen. Zijn er zelfs zekerheden die je over jezelf kan weten? En is dat besef dan aangenaam of onaangenaam? 

Waarom worden er zoveel vragen gesteld in deze inleidende tekst? Zullen er minder vragen worden gesteld op het podium? Bestaan er mensen die snel een tandpasta kunnen kiezen in de supermarkt? Is Arno Moens een aangenaam persoon? Wat kan je echt weten van een eerste indruk? Of hier ook antwoorden bij horen ontdek je in zijn nieuwste show "Aangenaam".

Arno Moens is een jonge acteur, dichter en cabaretier die op zijn zevende al sketches schreef en speelde voor klasgenoten. Die noodzaak is alleen maar gegroeid en gelukkig ook gerijpt. Je kent hem misschien van In Vlaamse Velden, Familie, Chaussée d'Amour, Thuis of Lisa op televisie. Naast zijn tv-werk schrijft en speelt hij humoristische monologen waarvan de stijl schippert tussen comedy, filosofie, poëzie en theatrale absurditeiten.

"Arno Moens heeft gewoon een eigen stem en stijl, een jonge frisse blik op de wereld en een oude ziel als het over grote thema’s gaat. Ja, de humor domineert maar de donkere wolk boven het podium verdwijnt nooit helemaal."

- De Standaard