Bandit

Namiddagconcert

Tickets

do. 25/10/2018 | 14u00

Prijzen

Voorverkoop : 10.00 euro
Kassa : 12.00 euro

Locatie


Van in zijn jeugdjaren kon men al merken dat Bandit muzikaal talent in zich had, hij kon zich uren bezighouden met een muziekinstrument. Had gevoel voor ritme, en bleek ook over een mooie stemklank te beschikken.

Toen de karaoke z’n intrede deed in Vlaanderen was dit het uitgelezen moment om te zien wat hij met die stem kon. Door de wekelijkse bezoeken aan karaoke-bars kwam Bandit in contact met een producer. Die zag kansen voor Bandit.

Na een aantal ontmoetingen kwamen ze tot de conclusie om er alles tegenaan te gooien om Bandit een plaats te geven tussen andere artiesten.

Dankzij de countryinvloeden van Bandit begon zijn producer (Onadisc) zich te verdiepen in dit soort muziek, begon te componeren met als resultaat “The Linedance”. Er waren in het verleden al samenwerkingen geweest met het productiehuis van Will Tura, zo werd het nummer voorgesteld aan Will die het meteen zag zitten om dit nummer uit te brengen. Het werd een succes! Ondertussen zong Bandit het nummer met een warm  Amerikaans accent.

Bandit is een artiest waar een grote doelgroep zijn muziek waardeert in z’n pure vorm, bloedeerlijke muziek met een krachtige stem, en als het moet rot sentimenteel! Hij weet menig publiek en organisators hun muzikale smaakpapillen te bekoren.