Bert Kruismans, Jan De Smet & Karl Meersman

Alles goed?

Tickets

do. 12/12/2019 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 18.00 euro
Kassa : 20.00 euro

Locatie


Bert Kruismans, Jan De Smet en Karl Meersman gaan opnieuw de boer op!

De verteller, de muzikant en de tekenaar werden vorig jaar door het publiek enthousiast onthaald! En dus blijft de formule dezelfde: hun grillige wereld in woord, muziek en beeld.

Een cross-over trioconcept over Belgische en internationale politiek en entertainment. Een drieband vol humor en satire die de wereld en haar beroemdheden op de korrel neemt. Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Al was het maar omwille van zijn communautaire fijngevoeligheid.

Kruismans combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen! Jan De Smet kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden.

Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Kruismans. Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten. Er is nauwelijks een woord voor wat hij doet en toch slaagt hij erin met milde spot elke week de lezers van Trends en KnackFocus te verwonderen. Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord.
Een anderhalf uur durende voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Een fijn-gepenseeld portretje van wereld vol surrealisme…

Ook iets voor jou?