Cinema Malfait

Circus Ronaldo & Gust Van den Berghe

Tickets

za. 13/11/2021 | 15u00
za. 13/11/2021 | 20u00
zo. 14/11/2021 | 15u00
zo. 14/11/2021 | 20u00

Locatie


Na de internationaal gelauwerde ‘En waar de sterre bleef stille staan’, ‘Blue Bird’ en ‘Lucifer’, kijkt de filmwereld vol spanning uit naar de nieuwe film van Gust Van den Berghe.
 

In Cinema Malfait presenteert Circus Ronaldo u de nieuwste film van Gust Van den Berghe ‘Wees blij dat het regent’. Danny Ronaldo vertolkt de hoofdrol, samen met Isolda Dychauck, Mieke Dobbels, Bruno Vanden Broucke, Jan Bijvoet, Willeke Van Ammelrooy en Karel Creemers.

In plaats van slechts tijdelijk in het klassieke filmzalen-circuit te spelen, zal de film in een speciaal gebouwde filmbarak voor langere tijd rondtrekken, zoals Circus Ronaldo het al generaties lang doet. Cinema Malfait reist vanaf het najaar 2019 van de ene naar de andere plek. Nieuwsgierigen die de film willen zien, moeten dus op zoek naar de mobiele Cinema Malfait of moeten wachten tot die in hun buurt zal komen.

Maar er is meer dan enkel een film die zomaar geprojecteerd zal worden. Het publiek zal immers ontvangen worden door César Malfait (Karel Creemers), de circusdirecteur uit de film. Dat louche personage wacht het publiek op en zal hen op meerdere verkeerde benen zetten, nog voor de film begint …
Realiteit en fictie vermengen zich. Cinema Malfait garandeert een onvergetelijke avond in een origineel decor.

Voorstelling voor iedereen vanaf 12 jaar.