William Boeva, Ygor, Joost Van Hyfte, Warre Verlinden en MC Roosje Pertz

h'Arena 3020 // Comedy avond

Tickets

do. 04/05/2023 | 19u00

Prijzen

Inkom : 15.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 3.00 euro

Locatie

Wildemanspark
Onze-Lieve-Vrouwstraat 27
3020 Herent
België


//UPDATE//

Wegens ziekte kan Seppe Toremans er niet bij zijn. Ygor uit Poperinge neemt zijn plaats in. Geniale comedy met een hoek af!


Lachen, gieren en brullen op de comedy avond in h’Arena 3020!
Zet je neer voor een zorgeloze avond in een unieke setting, een heerlijke drankje en een comedy line-up om je vingers van af te likken.

Warre Verlinden

18 jaar en een heerlijke ontwapende podium charmeur. Samen met zijn ukelele en gitaar brengt hij een mix en eigen interpretatie van cabaret en stand up.

Joost Van Hyfte

De comedy koning van Meetjesland, ondertussen weten organisatoren dat ze best ook een afspraak met een dakwerker inplannen, want Joost is een komische energie bom met bulderlachsalvo's voor het brede publiek als gevolg.

Ygor uit Poperinge

Ygor is één van de eerste Humo's Comedy Cup winnaars (1999) en een fenomeen in de Vlaamse comedy scene. Geniale comedy met een hoek af!

Roosje Pertz

Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet tè braaf!  Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanstekelijke MC!  

William Boeva

Deze Humo's comedy cup winnaar 2012 is aan het try outen met nieuw materiaal, humor voor een breed publiek.

  • Deuren open: 19 uur
  • Start: 20 uur
  • Einde muziek: 22 uur
  • Tap sluit: 23 uur