De Kevins

Improvisatietheater

De Kevins is een professioneel improvisatietheater gezelschap dat uniek is in Vlaanderen aangezien het enkel bestaat uit Kevins.
Samen brengen zij elke keer opnieuw een wervelende show met als doel het publiek met lachkrampen en een krop in de keel naar buiten te sturen.
Een toeschouwer omschreef het ooit als : “Waanzin! Je stapt in een rollercoaster van humor en verwondering … en dan mag je nog eens met onderbroeken smijten ook!”

Deze veelzijdige acteurs leveren telkens weer een unieke en entertainende show af, vertrekkende vanuit suggesties van het publiek of van wat er op dat moment aanwezig is.

Niet enkel in het theater werd het talent van De Kevins opgemerkt.  Ook in het medialandschap zijn De Kevins veel gevraagd. Zo werkten ze achter en voor de schermen als scenarist, moppenschrijver, acteur of actrice van onder andere: Wat als?, De Buurtpolitie, Beste Kijkers, Hoe zal ik het zeggen?, Twee tot de Zesde Macht, Van Algemeen Nut, Thuis, Mag ik u kussen, Tegen de Sterren op, ….

Nog niet overtuigd?

Net zoals de Rode Duivels hebben De Kevins nog nooit de Wereldbeker Voetbal gewonnen maar ze wonnen tot twee keer toe de ‘Rode Hond’ tijdens het Nederlands Theatersport Toernooi (2017, 2018) en werden halve finalist in datzelfde tornooi. Verder wonnen ze als enige gezelschap tot twee keer toe het Humoristisch theaterfestival in Wulpen (2016, 2019) en Theater in het Groen in Herent ( 2018).
Verder kunnen de Kevins met trots zeggen dat zij twee Vlaamse Improcup kampioenen in hun rangen tellen (2016, 2017) en dat drie Kevins in 2017 het Leids Cabaret Festival wonnen als De Hygiëna’s. En dat kunnen de Rode Duivels dan weer niet zeggen natuurlijk!

Verder zijn De Kevins ook internationaal regelmatig op de planken te vinden, zoals in Barcelona, Amsterdam, Sint-Petersburg,…

Kortom redenen genoeg om te komen kijken naar De Kevins en in te stappen in de waanzinnige rollercoaster!