De Kobe-Lientjes i.s.m. Tom Helsen

Kerstconcert

It’s the most wonderful time of the year
Christmas time is coming

Houden jullie van kerstliedjes, warmte en familie om je heen?

Wel dan kunnen de Kobe-Lientjes hier misschien een beetje bij helpen.
Omdat het dit jaar allemaal een beetje anders dan anders is en we al veel warmte van onze familie moeten missen hebben een warme aanbieding.
De Kobe-Lientjes, een kinderkoor uit Veltem-Beisem geeft sinds 2004 elk jaar een kerstconcert ten voordele van een goed doel. Zij staan elk jaar hun opbrengst volledig af aan het kinderziekenhuis van UZ Leuven om hun zieke vriendjes een hart onder de riem te steken en iets extra te gunnen.

Dit jaar hebben ze voor de prikpakjes gekozen ( dit zijn kleine pakjes die de kinderen krijgen bij een onderzoek, bloed prikken ) kortom telkens als er pijn bij te pas komt. Daar er niet zo veel geld ter beschikking is voor deze pakjes dragen we graag ons steentje bij en zingen we de pannen van het dak.

Onze kinderen van het koor willen dan ook graag iedereen uitnodigen op hun kerstconcert in Hangar 3020, te Herent voor hun concert op zaterdag 18 december om 19 uur.

Dit jaar hebben we een primeur om te mogen samenwerken met een fijne artiest Tom Helsen die zich graag inzet samen met ons voor ons goede doel.

Plezier verzekerd, een warm hart krijg je er gratis bij, even tijd voor jezelf, even tijd voor een ander en vooral genieten met de kerstsfeer rondom en de stemmige stemmen Tom Helsen en de Kobe-Lientjes.