Farfelu // Zonzo Compagnie

3de kleuterklas & 1ste graad lagere school

Tickets

ma. 26/02/2024 | 13u30
di. 27/02/2024 | 10u30
di. 27/02/2024 | 13u30

Locatie


Een knotsgek next-level cineconcert

‘Farfelu’ betekent zoveel als maf, bizar, extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst. De gevatte interactie tussen multi-instrumentalist Rémi Decker en de geprojecteerde animatiefilmpjes maakt van ‘Farfelu’ een next-level cineconcert. Er passeert een parade van vreemde figuren, zotte machines en bizarre beestjes. Ze worden tot leven gewekt met gebonk, gepiep, getsjak en geflatsj. Je ogen zullen je oren niet geloven: dit gebeurt allemaal live.

Rémi Decker, ondertussen een specialist in het genre, tekent voor de soundtrack. Als one man band weet hij geluid en beeld fantastisch samen te brengen tot een groots muzikaal spel dat met intieme precisie de zintuigen streelt. We horen invloeden uit traditionele folk en bruitage, maar net zo goed abstracte klanken. De multi-instrumentalist switcht tussen doedelzak, gitaar, banjo, fluiten, slagwerk, duimpiano, en ... een rietje.

Beatriz Bagulho rijgt de uitgekiende selectie van de origineelste animatiefilmpjes (2D, 3D, stopmotion) aaneen met nieuwe visuals. Daarin verschijnt het geanimeerde alter ego van Rémi. Zo wordt de symbiose tussen beeld en live performance compleet.


Speelduur: 50 min.
Doelgroep: vanaf 5 jaar

Lesmap


Muziek en muzikale uitvoering: Rémi Decker
Visuals: Beatriz Bagulho
Assistentie animatie: Laura Miranda Moreno
Decor: Arthur De Vuyst en Wouter Van Looy
Techniek: Arthur De Vuyst

Farfelu // Zonzo Compagnie