Prins S. en De Geit, The Skadillacs, WahWahsda, Sammy Moore

h'Arena 3020 // Dj Mitro, Coi, Baz, Wim & A3aan

Tickets

za. 06/05/2023 | 14u00

Prijzen

Inkom : 12.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 2.40 euro

Locatie

Wildemanspark
Onze-Lieve-Vrouwstraat 27
3020 Herent
België


Heb je tickets over, of ben je nog op zoek naar tickets. Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Ruilbox

Heb je nog plaatsen vrij, of zoek je iemand om mee te rijden?

Carpool

Een dag voor jong geweld en iedereen die graag z’n dansbenen bovenhaalt!
Hiphop, Reggae, Ska-muziek, het Vlaams levenslied, vette beats en swingende danstunes. Op zaterdag 6 mei is de h’Arena het decor van feest en zottigheid.

Een gevarieerde line –up met Sammy More, de comeback van Wahwahsda, Dj Mitro, The Skadillacs, Baz, Wim, Coi en A3aan… en Prins S. en De Geit!!

The Skadillacs // 23.15 uur

Een 8-koppige band met een passie voor ska. Na de oprichting in 2011 verdienden ze hun strepen met heel wat grote concerten in binnen- en- buitenland waaronder Wild in't Park en Summerjam. Hou je klaar voor een stomend feestje waarbij vele klassiekers je wel bekend in de oren zullen klinken (denk aan The Specials, Bad Manners, The Beat, ...). Stilstaan zal moeilijk worden!


Prins S. en De Geit // 21.30 uur

Dé revelatie van Nederland! Het vergaat Prins S. en De Geit goed. Nadat zij hun eerste singles vanuit de toren in Den Haag over de wereld hadden uitgestort mochten zij op menig festival hun kunsten live komen vertonen. Noorderslag, Appelpop, Lowlands en vele andere magische festivals werden in de zomer van 2022 compleet plat gespeeld en meer en meer geiten gingen Prins S. volgen. Single voor single lieten ze steeds een beetje meer van zichzelf zien, maar het verhaal is nog niet af… want nu is Herent aan de beurt!


WahWahsda // 20 uur

De Antwerpse feest band met een mix van zomerse reggae vibes en hiphop is terug van weg geweest.  Na het winnen van de BeNeLux reggae contest in 2011 volgde hun debuutalbum in 2012 RADIO RUM met enkele jaren spelen op vele festivals & clubs van België tot Spanje.   In 2023 zijn ze helemaal terug met een nieuw album en kersverse live show waarvan h''Arena 3020 één van de eerste is die kan proeven en feesten op deze positieve vibes  WahWahsda opgericht door Wouter Immers aka Wally (partner in crime van Tourist LeMC) en Antwerpse rapper/freestyler Peter Govaerts aka Sput.


Sammy Moore // 16 uur

Door de bijzondere mix van levensliederen, ballades, polonaises, schlagers en medleys, en pop- en rocksongs zorgt hij ervoor dat ieder optreden uitmondt in een stevige party. Ambiance absoluut verzekerd!


A3AAN, WIM, Baz & Coi

Lokale rappers A3AAN, Baz, Coi & WIM brengen speciaal voor h'Arena 3020 een spetterende live show. Benieuwd naar kwalitatieve, inhoudelijke raps en knallende beats? Zorg dan dat je erbij bent!


Dj Mitro // 24 uur

Niemand minder dan onze Herentse DJ & producer Mitro zal het laatste uit jullie dansbenen schudden!