High Hi - Support: Bonzo

organisatie van Dirty Dancefloors

19u30 deuren
20u Bonzo
21u15 High Hi

Dé Belgische groep van het moment: Leuvenaars High Hi braken dit jaar volledig door met de release van hun 2e langspeler 'Firepool', een album vol met dansbare, meeslepende indierock. Zowel 'Daggers' als '94A9' haalden het hoogste schavot in de Afrekening en zijn niet van de radio weg te branden. Niet enkel op plaat maar ook live staat dit trio als een huis. Genoeg ingrediënten voor een  glorieus homecoming-concert!

Dansende Beren over High Hi in de AB:

Na het dimmen van de lichten blijven we verbaasd achter. Het is al een straffe prestatie op zich om dit energieniveau, waarbij de bandleden af en toe leken weg te dromen in een zee van bezweet hoofdhaar, een hele avond aan te houden in een grotendeels statische zaal. Met muzikale creativiteit stelden ze ook geen moment teleur.

 De avond wordt in gang getrapt door Bonzo, 4 jongemannen uit Leuven die balanceren tussen pop en rock, tussen slapstick en melancholie. In 2019 was er een eerste album 'Always Holiday' en dat werd dit rampjaar opgevolgd met 3 geweldige singles. Live durven ze een versnelling hoger te schakelen en staat het speelplezier centraal. De perfecte opwarmer als u het ons vraagt!

Dit concert komt er niet zonder reden: Dirty Dancefloors bestaat 1 jaar en ondanks alles moet dat gevierd worden! Geen zweterig dansfeest in een vuile kelder, wel 2 Leuvense top-groepen in een Corona-proof kader.