Jeroen Leenders

Een gebeurtenis waarbij zelfs de performer nooit precies weet wat er gebeuren zal... Was je al eens getuigen van dit maandelijks wederkerende evenement? Kom dan zeker nog eens langs want "The Jeroen Leenders Experience" is nooit hetzelfde.

Verwacht vooral geen voorbereide grappen van Jeroen. Het enige wat hij meebrengt zijn wat ruwe ideeën en een grenzeloze geest. Aangedreven door onderwerpen die hem blij, boos, bang of verdrietig maken. Die hem beroeren of achtervolgen. Pas op het podium komt hij er samen met zijn publiek achter of, hoe en waarom hiermee gelachen kan worden.
Of dit dan nooit mislukt? Zeker wel! Te mogen falen behoort niet enkel tot de opties, maar is een voorwaarde om tot een authentieke ervaring te kunnen komen. Wanneer hij slaagt in zijn opzet is dit steeds een oprecht en magisch moment omdat het enkel samen met het publiek tot stand kon komen.

Wat Jeroen van jou nodig heeft is dat je verwachtingen en ideeën uit je schedel laat waaien en je vervolgens open stelt voor zijn geest zonder beperkingen. Een geest waar je elke steen mag omdraaien, waar je in elke kamer mag komen en zelfs achter het versleten behang op zolder mag kijken. Soms is het onbehaaglijk, vaak is het spannend en heel vaak wordt er hard gelachen. Een ding is zeker; Je moet het een keertje meegemaakt hebben! The Jeroen Leenders Experience is dan ook precies wat het van zichzelf beweert: een ervaring.