Jesse Bardwell & The Free Union

ft. Elliott Peck, Grahame Lesh and Paul Figueroa

Tickets

zo. 28/10/2018 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 14.00 euro

Locatie


Jesse Bardwell en de Free Union is een Americana-Roots-outfit bestaande uit; Jesse Bardwell van de Del. Water Gap regio van NJ / PA. In San Francisco Bay Area wonende Elliott Peck en Grahame Lesh, samen met Paul Figueroa uit New Jersey. Peck, die Bardwell vervoegde tijdens zijn vorige (2017) Europese tournee, speelt gitaar en piano in haar band "Midnight North", naast het zingen met Phil Lesh van de Grateful Dead-bands "Phil Lesh and Friends" en "Terrapin Family Band".
Grahame Lesh, gitarist en singer-songwriter, vult de band op bas aan. Als stichtend lid van "Midnight North" en "Terrapin Family Band" toerde hij de wereld rond van Fuji naar New York City. Paul Figueroa, levenslange vriend en muzikale kompaan van Bardwell, bespeelt de drums met een onuitwisbare groove. Zijn vorige band, Crobot, toerde door de VS en Europa ter ondersteuning van vele belangrijke acts zoals Motorhead, Clutch en Volbeat. Deze 3 treden toe tot Bardwell in een muzikale feestvreugde van diepgewortelde Americana.

Gepassioneerd door muziek sinds 2005, heeft Bardwell over beide kanten van de Atlantische Oceaan gespeeld. Hij heeft podia gedeeld met acts als 'Railroad Earth', de 'Marshall Tucker Band', Steve Forbert en talloze anderen. Jesse Bardwell en de Free Union  vormen een schitterende mix van Americana, country, roots en folkmuziek. Hun sets bestaan ​​uit zowel originele werken als een paar parels uit The Great American Songbook.

Artists:
Jesse Bardwell- vocals, guitar, mandolin
Elliott Peck- vocals, guitar
Grahame Lesh- bass, vocals
Paul Figueroa- drums