John Blek (IER)

Support act: Alexandra Alden

Tickets

za. 10/12/2022 | 20u30

Prijzen

Inkom : 15.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 3.00 euro

Locatie


John Blek, de Ierse singer-songwriter stond al eens op ons Wildeman podium in oktober 2019 en wie hem toen live kon bewonderen begrijpt meteen waarom we hem héél graag opnieuw verwelkomen in Herent.

Zijn carrière schoot de afgelopen jaren dan ook de hoogte in. John Blek staat bekend om zijn boeiende liveshows vol humor, pathos en zijn gepassioneerde muzikale beleving. Een meesterverteller en een verbluffende fingerpicking-gitarist.

De Ier uit Cork komt zijn meest recente album On Ether & Air voorstellen, de laatste plaat in Blek’s vierluik Catharsis Project, met misschien wel het mooiste werk dat hij ooit schreef.


Alexandra Alden (MALTA)
De uit Malta afkomstige Alexandra Alden resideert afwisselend in haar geboorteland en in Rotterdam. Op achttienjarige leeftijd had ze al twee nummer één singles in Malta op haar naam staan. Dat ze daar gevraagd werd als jurylid van tv-programma X Factor is dan ook niet verrassend.

In 2018 verscheen haar debuutalbum ‘Wild Honey’ (2018), waarop ze universele onderwerpen als liefde, verlies en de natuur ter sprake brengt. Haar liedjes worden gekenmerkt door een zweem van mediterrane mystiek en poëzie, maar zijn tegelijkertijd wereldwijs of zelfs rauw.

“Fragiel en tegelijk zelfzeker sterke zang en een goede productie zonder franjes, breekbaarheid op zijn best.” Bron: Indiestyle

Alexandra verzorgt het voorprogramma van John Blek