Johnny Cash, The Man and The Music

Dominique Van Malder

Tickets

za. 25/01/2020 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 15.00 euro
Kassa : 17.00 euro

Locatie


Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers.

De productie ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond voor theater- én muziekliefhebbers.

Voor de muziek zorgt Ride This Train, een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. Al een jaar of drie spelen ze de pannen van het dak in café’s en op festivals. Nu zijn ze ervaren en geroutineerd, klaar om Johnny Cash een podium hoger te tillen.

Maar naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder (Radio Gaga) voor hoogstaand spelplezier.
Hij speelt Franky, extra bandlid en stoorzender want Franky heeft het niet makkelijk. Hij heeft een gouden hart maar is
wat labiel. En vooral: hij denkt dat hij Johnny Cash is.

Uiteraard passeren alle hits van Johnny Cash want zoals hij het zelf zei: “Er is maar één ding beter dan een hit van Johnny Cash en dat is een verzameling hits van Johnny Cash.”

Staan dus zeker op de setlist: I walk the line, Folsom Prison Blues, Jackson, Ring of fire … De sympathieke muzikanten van Ride this train brengen ze met aandoenlijk respect en aanstekelijke liefde voor de countrymeester.

Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt Dominique Van Malder ons mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash. Het publiek wordt een avondje ondergedompeld in het countrybad van de in 2018 vijftien jaar geleden overleden legende.

 

Een co-productie van Boomchickaboom vzw & CC Het Spoor, Harelbeke

Ook iets voor jou?