De Kobe-Lientjes // kerstconcert

i.s.m. KL!NK

Tickets

za. 16/12/2023 | 19u00

Prijzen

Inkom : 15.00 euro
kinderen tussen 3 en 6 jaar : 6.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 3.00 euro
kinderen tot 2 jaar : 0.00 euro

Locatie


It’s the most wonderful time of the year
Christmas time is coming

Houden jullie van ( kerst ) liedjes, warmte en familie om je heen?
Wel dan kunnen de Kobe-Lientjes hier misschien een beetje bij helpen. Zij hebben een fijne aanbieding voor alle mensen die houden van warmte, familie en van vrienden om hen heen. De Kobe-Lientjes, een ( kinder ) koor uit Veltem-Beisem geeft sinds 2004 elk jaar een kerstconcert ten voordele van een goed doel. Zij staan elk jaar hun opbrengst volledig af aan UZ Leuven. Dit jaar is het concert in samenwerking met Kl!nk, het instap orkest van de Koninklijke Harmonie van Herent en samen zal er een mooi concert ontstaan waarvan iedereen kan genieten.

Dit jaar hebben ze voor Parel gekozen, een dienst die zich inzet voor alle mama’s en ongeboren kinderen die nood hebben aan ondersteuning, opdat ieder kind het recht heeft op een veilige en goeie start in het leven. Ons koor wil dan ook graag iedereen uitnodigen op hun kerstconcert in De Wildeman.

Benieuwd hoe dit allemaal gaat klinken?
Koop dan zeker je tickets om ons concert bij te wonen op zaterdag 16 december 2023.
Plezier verzekerd, een warm hart krijg je er gratis bij, even tijd voor jezelf en vooral genieten met de sfeer rondom en de stemmige stemmen van de Kobe-Lientjes.

Hopelijk tot dan!
De Kobe-Lientjes