La La Land

Muziekfilm - keuze van Frank Van Passel

Tickets

ma. 02/03/2020 | 20u00

Prijzen

Inkom : 5.00 euro

Locatie


Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Oscarwinnaar LaLaLand in gc De Wildeman

Met veertien Oscar-nominaties evenaarde de sprankelende musical van Damien Chazelle (Whiplash) het record van klassiekers als Titanic en All About Eve. Het zing- en dansplezier spat dan ook van het scherm, onder een sterrenhemel, in het warme licht van een straatlantaarn, in een overweldigende kleurenpracht. 

Filmpers lovend over LaLaLand

De filmpers is uitzonderlijk unaniem lovend over deze heerlijke feelgoodmusical. En het publiek? Dat loopt op wolkjes de cinema buiten.

“Een instant classic en hartveroverende film.” ★★★★★ - De Standaard

"Een meesterwerk, even briljant als geniaal." ★★★★★ - De Morgen

"Ongetwijfeld een van de meest markante films van het jaar en een charmant visueel dansspektakel." ★★★ - Filmmagie

"Een hoogst entertainende prent die u twee uur lang zal onderdompelen in de stof waar dromen van zijn gemaakt." ★★★1/2 - HUMO

"De chemie en het sterke spel van de hoofdrolspelers zijn charmant en werken aanstekelijk." ★★★★★ - Filmtotaal

"Chazelle voert geloofwaardige personages op die je zowel kunnen meeslepen als irriteren, die tegelijk grappig, charmant én ergerlijk zijn." - Vertigo

Trailer