Les Zerkiens - SCHRIK

familievoorstelling vanaf 5 jaar mét belevingsmoment // Boze Wolf festival

Tickets

za. 20/04/2024 | 16u00

Prijzen

Inkom : 12.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 2.40 euro
-12 jaar : 7.00 euro

Locatie


Heb je tickets over, of ben je nog op zoek naar tickets. Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Ruilbox

Heb je nog plaatsen vrij, of zoek je iemand om mee te rijden?

Carpool

‘SCHRIK’, figurentheater, bestaat uit twee verhalen over bang zijn met achteraf een belevingsmoment. i.s.m. Boze Wolf figurentheater festival.

Iedereen heeft wel érgens schrik van: Marie is bang in het donker, Bigoudi heeft schrik van de stofzuiger...  Een doordeweekse dag gaat voorbij en maakt plaats voor een woelige nacht: er breekt een onweer uit en de donder dreunt erop los.  

Een kasteel in een bos… In dat kasteel zijn er verschillende gangen en deuren…

Achter die deuren zien we een oude vrouw die door twee andere personages wordt bijgestaan. Ze nemen ons mee in een bevreemdende wereld.

Het belevingsparcours bij ‘SCHRIK’ nodigt je achteraf uit om op een fijne manier op zoek te gaan naar de basis van je angsten, deze te ontdekken en met een gerust hart in de ogen te kijken. Je wordt geleid langs een parcours met een voorstelling, van mini-tentoonstellingen en ludieke tactiele, visuele en geluidsinstallaties.

"Les Zerkiens creëren een perfecte basis om het te hebben over de kleine en grote angsten in het leven. Of ze schrik hebben van spinnen, van het donker, van de dood of van monsters, de kinderen kunnen er met zachtheid greep krijgen op de angsten die hun hartje heimelijk angst aanjagen."

- Catherine Makereel – Le Soir