Lon Eldridge (usa) & Steven Troch / Guy Davis (usa)

double Bill

Let op dit concert is van datum veranderd. Het concert gaat door op vrijdag 15 november. Het is een concert met vrije zit op de tribune.

 

Lon Eldridge is een jonge rootsmuzikant uit Chattanooga, Tennessee. Zijn gitaarspel roept de geest op van artiesten als Mississippi John Hurt, Robert Johnson, Blind Blake en vele anderen. Zijn muziek is een unieke blend tussen traditionele vooroorlogse blues, ragtime en swing.

Hij speelt in duo met Belgische mondharmonicaspeler Steven Troch, die je kent van Fried Bourbon, Steven Troch Band, Tiny Legs Tim en Ina Forsman. Een show met de twee coolste snorren die je niet wil missen!

Zijn nominatie voor de Grammy Awards 2018 bewijst dat de Amerikaan Guy Davis momenteel dé internationale ambassadeur van akoestische bluesmuziek is. Al jarenlang draagt hij zijn liefde voor de blues uit over de vier continenten.
Davis bracht meer dan tien veel geprezen albums uit in de VS en werkte onder meer samen met blueslegendes als Dr. John, Bonnie Raitt, Taj Mahal en Pete Seeger.

Guy Davis gaf een paar jaar gelden al en geweldig concert in De Wildeman. Blij dat we hem terug kunnen verwelkomen.

Lon Eldrige & Steven Troch

Guy Davis

Clubconcerten