Naragonia Special - 20 years

Concert bij onze buren van 30CC

Tickets

za. 16/12/2023 | 20u00

Locatie

30 CC
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven
België


Locatie: Schouwburg Leuven
€ 22 (rang 1), € 20 (rang 2), € 15 (rang 3)


Bereid je voor op een uniek en internationaal folk feest ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Naragonia

Pascale Rubens en Toon Van Mierlo van de folkgroep Naragonia toeren sinds 20 jaar door heel Europa en zijn erg geliefd geworden bij het brede publiek. Ze inspireren met hun muziek talrijke andere muzikanten en veel van hun composities worden gecoverd of opgenomen door groepen uit binnen- en buitenland van Zweden tot in de Verenigde Staten…Sommige melodieën groeiden dan ook uit tot echte standards in de folkscène.

20 jaar op de planken en steeds on the road, zorgt ook voor bijzondere ontmoetingen. Niet minder dan 11 van deze bevriende muzikanten komen naar Leuven om deze avond tot een uniek en hartverwarmend concert te maken.

10 jaar geleden vierde Naragonia ook al zijn eerste jubileum in de uitverkochte schouwburg. De sfeer was toen magisch. In de zaal zaten niet minder dan 12 nationaliteiten die soms van de andere kant van Europa afzakten om mee te vieren. Verschiet dus niet als je plots naast een Portugees of Est zit op dit genereuze feestje. Een must see voor elke folk en niet- folkliefhebber. 


met Naragonia: Pascale Rubens  (diatonische accordeon viool en zang),  Toon Van Mierlo (doedelzakken, sopraan sax en diatonische accordeon)
Gastmuzikanten: Simone Bottasso (diatonische accordeon), Gilles Chabenat (draailier), Andy Cutting
(diatonische accordeon), Maarten Decombel (gitaar en mandola),  Philippe Laloy (sopraan sax),
Simon Leleux (Oosterse percussie), Vincent Noiret  (contrabas),  Luc Pilartz (viool),  Véronique Rubens (piano), Guy Swinnen (zang), Charlotte Van Mierlo (zang), Mathijs Van Mierlo (trompet en zang), Jo Zanders (percussie)


extra

14u-17u: dansworkshop met Koen Dhondt van Frisse Folk. Thema " Muzikaliteit voor dansers". Max. aantal deelnemers: 50. Niveau – halfgevorderde en gevorderde dansers.
15u-17u: Muzikale stadswandeling ‘Iet me Ziel’ o.l.v. Lennaert Maes. Max. aantal deelnemers: 30. In het Engels.

Alle info vind je terug op de website van 30CC.
Concert: 20u-22u
Folkbal:22u30-0:30