Nicholas Arnst // Als niets zeker is

3de graad lagere school & 1ste graad secundair

Tickets

ma. 20/11/2023 | 13u30
di. 21/11/2023 | 10u30
di. 21/11/2023 | 13u30

Locatie


We voorzien dit schooljaar maar 1 voorstelling voor de derde graad, maar wel niemand minder dan Nicholas Arnst hebben we kunnen strikken voor jullie!

Na het succes van zijn debuutvoorstelling 'Echt' en zijn tweede theatershow 'In Alle Eerlijkheid' passeert Nicholas dit najaar langs een select aantal theaters met een herwerking getiteld 'Als Niets Zeker Is'. Nicholas is nooit 100% tevreden en laat zijn shows tijdig vervellen in iets wat nog net iets straffer is. Na deze ultra korte tournee duikt Vlaanderens populairste
goochelaar onder, hard werkend om in vele gedaanten ons binnenkort te verwonderen, sterker en verbazingwekkender dan ooit. Dus dit is hét moment om jezelf nog een kans te geven de raadsels die Nicholas op je los laat te ontcijferen.

De grote klassiekers blijven aanwezig, maar worden aangevuld met een aantal splinternieuwe spectaculaire trucs. Jullie krijgen dus niet zomaar een herneming op de planken, maar een frisse vernieuwde voorstelling! Deze verdient en krijgt dan ook een nieuwe titel: Als Niets Zeker Is.


Duur: 60 min.