Piv Huvluv

Zijn er nog vragen?

Tickets

vr. 25/01/2019 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 12.00 euro

Locatie


Piv staat 20 jaar op de planken als comedian. Hij is één van de 4 pioniers die in 1998 het genre stand-up comedy in Vlaanderen lanceerde. Hij is de enige comedian die in alle 7 afleveringen meedeed van 'Comedy Casino' op Canvas en de enige die al 20 jaar on-onder-broken speelt in culturele centra.

Collega-comedian Wouter Deprez zag de show en postte spontaan een bericht op zijn Facebookpagina: “Het is een zeer grappige show met Piv in al zijn naturelle geestigheid. Omdat ik u evenveel plezier toewens als ikzelf had: ga maar eens kijken!”

Ook regisseur Joost Laperre deelt in de lof van De Standaard: "Hij geeft het werk van Piv een mooie update, niet alleen vormelijk maar ook inhoudelijk, met een terugkerende, bitterzoete raamvertelling". Piv staat dit seizoen 20 jaar op de planken en hij is volgens de recensent al die tijd "zijn unieke stijl altijd trouw gebleven. Zijn gebruikelijke 45-toerenspeler is opnieuw van de partij maar dit keer heeft hij ook een multifunctionele constructie meegebracht die hem toelaat om de actie te verplaatsen en beeldmateriaal uit te vergroten. Er wordt met licht en geluid gespeeld. En toch gaat Piv ook de grote thema's niet uit de weg: de hoge zelfmoordcijfers in West-Vlaanderen, verantwoord scheiden, het vrouwbeeld in onze maatschappij enz. De inventieve callbacks (verwijzingen naar eerdere grappen) vormen het ideale cement voor deze gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show".

De Standaard en Het Nieuwsblad gaven de show 4 sterren en waren het roerend eens: “een gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show"

Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In zijn 6de avondvullende show ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt ze voor eens en voor altijd op heel eigen wijze. Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.

een voorsmaakje...

Meer comedy