Raspoetin - Theater Tieret

3de graad

Tickets

vr. 27/03/2020 | 10u30
vr. 27/03/2020 | 13u30

Locatie


Wie niet weg is, is gezien

Aan het hof van de laatste Tsaar, Nicolaas II, gonst het van de geruchten, halve complotten en hele intriges. Middelpunt van dit alles is de ‘bezeten monnik’ Raspoetin: gebedsgenezer en vertrouweling van de tsarina. Door sommigen aanbeden, door velen gehaat, maar vooral door iedereen gevreesd.

100 jaar na zijn dood ontrafelen we heel zorgvuldig de waarheid achter de mythe. In een wolk van wierrook en kruitdamp vertellen we het verhaal van de laatste Tsaar, de wonderschone liefde tussen kroonprins Aleksej en zijn zus Anastasia en vooral het verhaal van hem … Raspoetin!

Voor RASPOETIN duiken we in de geschiedenisboeken om ons publiek mee te nemen naar het duistere Rusland van de laatste Tsaar. Met als resultaat een meeslepende, historische én hilarische rollercoaster vol poppen, muziek en zwarte magie. Hier vloekt men niet … Raspoetin ziet u!

 

Spel: Vik Noens, Joost Van den Branden, Bart Van der Heijden; Scenario en tekst: Joost Van den Branden; Coaching: Gert Dupont;  Poppen: Patrick Maillard; Muziek: Geert Noppe; Techniek: Steven Bosmans.

Duur: 55 min.

Leeftijd: 8 tem 12 jaar