Ronny Mosuse (solo plus)

Sunset Sessies by Hangar 3020

Tickets

do. 27/05/2021 | 19u00
do. 27/05/2021 | 21u00

Locatie


De laatste twee weken van mei toveren we de parking van Hangar 3020 om tot een openlucht theater voor 50 personen.
Gezellig én veilig!

Al weer veel te lang gelden dat Ronny Mosuse in Herent op ons podium heeft gestaan. Op onze Sunset Sessies kon hij niet ontbreken.

Ronny is een muzikale spons. Al wat op zijn levenspad komt, zuigt hij op en laat hij rustig doorsijpelen in zijn muziek. Ronny startte zijn muzikale reis samen met broer Robert in 1988 met The B-Tunes. Ze werden al vlug opgemerkt door Bart Peeters, die samen met hen ‘The Radios’ oprichtte. Dat Ronny een veelzijdig artiest is bewijst zijn veelzijdig parcours: hij bracht als solo artiest Engelstalige en Nederlandstalige platen uit; hij is actief als muziekproducer, songwriter, filmmuziekcomponist, tv-presentator, radiomaker (Studio Brussel, Klara), bassist bij CPeX en schrijver. Zijn laatste muzikale wapenfeit is zijn deelname aan het muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek 2021’ waarin hij felgesmaakte versies bracht van liedjes van zijn collega artiesten.

Tijdens deze solo plus tour wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vriend en compagnon de route (en dat al sinds The B-Tunes) gitarist Aram Van Ballaert, die door menig rockliefhebber en humorfanaat trouwens ook wel gekend is als Lady Dave van CpeX.
Samen brengen ze het betere Nederlandstalige levenslied, soms intiem en dan weer orchestraal uitgvoerd, mét de nodige sérieux en dito relativering.