Schilder Mondriaan in beweging

Tine Luyten (Dagdromerij)

Wat: we werken rond de abstracte kunstenaar Mondriaan. Eerst leren we aan de hand van verhalen de kunstenaar beter kennen. We knippen vormen in verschillende kleuren in het thema en zetten deze in beweging door er foto’s van te trekken. Met een muziekje er onder dansen de kunstwerken! Je kan als kind alleen de workshop volgen of samen met een volwassene. (1 ticket is geldig voor kind en volwassen tezamen)

Wanneer: zondag 10 december van 14u tot 16u30 Voor wie: vanaf 4 jaar , met of zonder volwassene (ook kinderen of volwassenen met een beperking zijn welkom)

Meenemen: tablet met de gratis stop motion studio op. (heb je geen tablet, laat dit dan weten dan leggen we er een klaar)+versnapering

Dagdromerij

Dagdro­merij organi­seert creatieve workshops in groep met de focus op verhalen. Aan de hand van eenvou­dige methodieken verzinnen we samen een verhaal. Daarna zetten we dit om in beeld. We knutselen samen personages en decors. Verder leren de kinderen op een eenvou­dige manier foto’s te trekken met de tablet en te monteren. Tot slot maakt iedereen zelf geluiden voor bij het verhaal. Het filmpje wordt achteraf op de facebook­pa­gina geplaatst. Creati­vi­teit en fantasie staan centraal.

Voor wie
We werken in een kleine groepjes met gemengde leeftijden. Jong en oud inspireert elkaar en werkt samen. Elk kind ontdekt zijn eigen creati­vi­teit en werkt op zijn eigen tempo. We geven ook workshop voor volwas­sene en kind samen.

Inclusief en op maat
Iedereen is welkom bij Dagdro­merij. We willen een inclusieve en toegan­ke­lijke plek zijn waar elk kind dezelfde speel en-leerkansen krijgt. We zetten in op de sterktes en talenten van ieder kind.

Meer info

www.dagdromerij.be
https://www.facebook.com/Dagdromerij/