Jeroen De Pauw, Waldo Geuns & Hugh Desmond

SMAAK // Vijfsterrenreeks

Tickets

za. 21/10/2023 | 20u30

Prijzen

Inkom : 20.00 euro
Kansentarief UiTPAS : 4.00 euro

Locatie


Chef-kok Jeroen De Pauw is nooit om een stunt verlegen. Koken kan hij als de beste, maar in SMAAK brengt hij de kunst van het koken ‘to the next level’. Smaken ontroeren, net als muziek en beelden. Daarom stak hij de koppen samen met de Belgische topmuzikanten Hugh Desmond (violist en filosoof) en Waldo Geuns (pianist en musicoloog) van Duo Doppio Stile, fotografen Marc en Bart Wauters, en jonge cineasten van de filmopleiding Ritcs.

Voor de allereerste keer verlaat Jeroen zijn comfortabele keuken en toert hij door Vlaanderen met een wervelende muzikale, visuele én interactieve voorstelling. Op zijn typisch ontspannen manier praat hij met het publiek en met de muzikanten over onze vijf smaken en de helende kracht van water op ons lichaam. Zoet, zout, zuur, bitter, umami en water… Welke muziek en welke emoties roepen ze bij ons op? Door de voorstelling heen koppelen Hugh en Waldo muzikale pareltjes van overal ter wereld aan de vijf smaken en wordt het publiek verrast met water van eigen bodem en proevertjes van Jeroen.

SMAAK is een unieke totaalervaring die uitnodigt om te lachen, een traan weg te pinken, maar vooral om te genieten.

De smaak te pakken?

PROEVERTJES EN BELGISCH WATER

Bij het binnenkomen ontvangt iedereen van het publiek een afsluitbaar doosje met een lepeltje, 5 smaken van de hand van Jeroen, en een flesje Belgisch water van Bru. De proevertjes en het water hebben een bijzondere rol in de loop van de voorstelling.

MUZIEK Werken en arrangementen voor piano en viool van Maurice Ravel, Carlos Gardel, Arvo Pärt, Sergei Prokofiev, Astor Piazzolla en César Franck.

“De mooiste muziek, een gezellige avond, een evenement vol verrassingen voor de smaakpapillen, een genot voor je ogen én je oren,… De unieke voorstelling SMAAK combineert het allemaal! “