Thomas Smith

De jaren van verstand / try-out

Tickets

di. 25/09/2018 | 20u30
wo. 26/09/2018 | 20u30
do. 27/09/2018 | 20u30
vr. 28/09/2018 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 10.00 euro

Locatie

Klein Theater - B2
schoolstraat 15
3020 Herent
België


Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijf sterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit.
Hij is bij ons vier dagen te gast in "de werkplaats" om zijn nieuwe show voor te bereiden.

‘De Jaren Van Verstand’ hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig?

De jaren van verstand

Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan?

Net als artikels in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je best niet lezen en lees je daarom net wel?

Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan?

Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te komen kijken.

De Jaren Van Verstand, zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!

Thomas zijn eerdere show 'STRAK' en 'CHAOS'kreeg lovende commentaren

“Een hoge aaibaarheidsfactor zelfs, hoe maf of bizar ook de instantgrappen die hij maakt. Maar toch vooral omdat hij zijn vak perfect beheerst, in de zuiverste meest oorspronkelijke vorm.”

★★★★★ De Standaard

“Thomas Smith brengt in ‘Strak’ al het goede bij elkaar uit zijn vorige shows. Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met het publiek.”

★★★★★ De Standaard


Een voorproevertje "klantendienst"

Meer comedy in De Wildeman