Wannes in Jazz

Jokke Schreurs, Henk De Laat, Luc Vanden Bosch & Sam Vloemans

Tickets

za. 02/12/2017 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 12.00 euro

Locatie


Wannes in jazz’ is de ideale kennismaking voor Wannes-liefhebbers die niet zoveel van jazz kennen én een kick voor jazzliefhebbers die op een andere manier van de muziek van Wannes willen genieten.Jokke Schreurs (gitaar) kent het repertoire van Wannes door en door en verzamelde enkele steengoede jazzmuzikanten: Henk De Laat (contrabas), Luc Vanden Bosch (drum) en Sam Vloemans (trompet).

Wannes Van de Velde

Wannes in jazz’ is de ideale kennismaking voor Wannes-liefhebbers die niet zoveel van jazz kennen én een kick voor jazzliefhebbers

Er zijn de laatste jaren nogal wat Wannes-Van-de-Velde-programma’s verschenen, en dat is terecht. Geen enkel van die programma’s ging echter over zijn zuiver muzikale kwaliteiten. ‘Wannes in Jazz’ heeft het niét over de teksten, niét over de liederen maar gaat enkel en alleen over de muziek en de composities van Wannes. Sommige goede melodieën werden door Jazzmuzikanten onder handen genomen en werden aldus ‘Standards’, melodieën die iedereen in de stiel kent, kan spelen en waar men naar hartenlust zijn of haar ding mee kan doen. Het Wannes-Van-de-Velde-repertoire bevat héél veel goede melodieën. ‘Wannes in jazz’ is de ideale kennismaking voor Wannes-liefhebbers die niet zoveel van jazz kennen én een kick voor jazzliefhebbers die op een andere manier van de muziek van Wannes willen genieten.