What a Wonderful...Toots

Patrick Deltenre, Eric Melaerts, Bart De Nolf, Bruno Castelluci

Tickets

wo. 07/11/2018 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 16.00 euro

Locatie


Vier muzikanten - zielsverwanten delen hun ervaringen, passie voor muziek en enorm respect voor Baron Toots Thielemans zaliger. De lyriek en muzikaliteit die Toots zo typeerde maar ook zijn warme persoonlijkheid, zijn waardering voor en goede raad aan elke muzikant die zijn pad kruiste.

Patrick Deltenre: Erg soulfull gitarist.  Fijne begeleider en uitstekend solist. Omarmde een tiental jaar geleden de mondharmonica (dan kon hij in de auto oefenen). Heeft alvast de intrinsieke melancholie van dat instrument begrepen.

Eric Melaerts: Gitarist met erg veel ervaring zowel in de pop als de jazzwereld. Wil graag de – soms wat vergeten – unieke gitarist die Toots was, in herinnering brengen. En wie er geen liedje zingen kan moet er maar eentje fluiten ;-)

Bart De Nolf: Belgisch jazzicoon op de contrabas. Gedurende bijna 17 jaar vaste begeleider van Toots. Heeft natuurlijk prachtige verhalen over de meester en vindt nu ook de tijd rijp om een muzikaal eerbetoon te brengen aan zijn geliefde artiest.

Bruno Castellucci: Wat valt er te vertellen? Een befaamde en alom geliefde drummer. Zijn palmares is een boek op zich. Toots kon altijd op hem rekenen. Ook Bruno heeft een zak vol mooie en aangrijpende anekdotes.

Met een repertorium gepuurd uit de ganse Toots- Legacy zal zelfs de grootste scepticus ontroerd worden. Een muziekreis vol warmte, emotie, virtuositeit en uiteraard ook de guitigheid van de wereldberoemde Marollien.

Filmmuziek -  Popfeatures - Jazz en uiteraard de prachtige eigen composities van Toots.

 

Met:

Patrick Deltenre – gitaar, mondharmonica
Eric Melaerts – gitaar
Bart De Nolf – contrabas
Bruno Castellucci – drum

Live eerbetoon Toots Thielemans met Eric Melaerts & Patrick Delterne

Meer muziek