Willy Tea Taylor / J.Aubertin

double Bill

Tickets

vr. 08/11/2019 | 20u30

Prijzen

Inkom : 12.00 euro

Locatie


Bij de Franse singer-songwriter J. Aubertin, afkomstig uit de Auvergne, moet je haast wel superlatieven bovenhalen alsof het hier een jonge Dylan betreft. Iemand die zonder moeite een ganse avond je kan boeien met enkel zijn warme en aangename stem samen met zijn metgezel, een akoestische gitaar. Een moderne troubadour bij wie het lijkt of gitaar spelen a peace of cake is.

Als je een fan bent van goed geschreven songteksten, aanlokkelijke melodieën en een stem die hen verbindt met emoties die even diep zijn als de roots van de artiest, dan houd je van Knuckleball Prime en ongeveer alles wat Willy Tea Taylor ooit heeft gedaan. Op 18-jarige leeftijd inspireerde de set van Greg Brown op het Strawberry Music Festival hem om een leven als folkzanger na te streven. Hij debuteerde met zijn band de Good Luck Thrift Store Outfit tijdens het festival in 2009. In 2015 maakte Willy zijn solodebuut op het hoofdpodium.

Op zijn nieuwste release Knuckleball Prime kreeg Willy steun van
grootheden als Benmont Tench (Tom Petty & the Heartbreakers), Greg Leisz (Bruce Springsteen, Eric Clapton) en Gabe Witcher
en Noam Pikelny van de Punch Brothers.

Willy Tea Taylor

J. Aubertin

ook voor jou?