Winterland '76

The Beatles … na The Beatles

Tickets

za. 21/03/2020 | 20u30

Prijzen

Inkom : 16.00 euro

Locatie


Na The Last Waltz van The Band bijt Winterland ’76 zich nu vast in     The Beatles……na The Beatles.

De messcherpe rebellie van John Lennon, de ongeremde muzikale experimenteerzucht van Paul McCartney, de spiritualiteit van George Harrison, het laconieke charisma van Ringo Starr: de grote kracht van de Beatles lag in de unieke combinatie van hun karakters en talenten.

Na het uiteenvallen van de Beatles gingen John, Paul, George en Ringo elk hun eigen weg, met vele hoogte- en een enkel dieptepunt tot gevolg.

Winterland '76 kiest nu voor een eigenzinnige interpretatie van dit muzikale erfgoed, de 10 jaar tussen het uiteenvallen van de Beatles in 1970 en de schokkende moord op John Lennon in 1980.

Winterland '76 is op zoek gegaan naar de verborgen parels en de vergeten diamanten in dit rijke repertoire van de vier Beatles ná de Beatles en steekt daarnaast hun bekendere songs in een nieuw jasje.

Denk hierbij aan eigenzinnige versies van Lennons 'Jealous Guy' of 'Maybe I'm Amazed' van Paul McCartney, maar ook aan het onstuimige 'Dark Horse' van George Harrison of ‘I’m The Greatest’, het tongue-in-cheek lijflied van de onverbeterlijke Ringo Starr.

de Winterland '76 band:

Gitaar & backing: Gianni Marzo
Gitaar, lead & backing: Piet De Pessemier
Bas, lead & backing: Dimitri Vossen
Drums, lead & backing: Maarten Moesen
Keyboards, lead & backing: Cleo Janse
Keyboards: Hans De Prins
Saxofoon: Alban Sarens
Trompet: Sam Joris

Ook iets voor jou?