Wouter Deprez & Jasper Posson

Try-out

Tickets

di. 13/10/2020 | 20u30
wo. 14/10/2020 | 20u30
vr. 16/10/2020 | 20u30

Prijzen

Inkom : 16.00 euro

Locatie


Wouter Deprez is een komiek met allerhande nevenberoepen. Bijna 20 jaar professioneel proberen resulteerde in 10 theatervoorstellingen, 6 boeken, 5 radiospecials en 2 audiogidsen. Ondanks hardnekkige pogingen kreeg Wouter het West-Vlaams werkethos dus maar moeilijk uit zijn systeem. 

Zijn laatste voorstelling kreeg vijfsterrenrecensies. Hij hoopt dat de mensen dat vergeten zijn wanneer hij begint te try-outen met een nieuwe voorstelling.

Wouter is uiteraard een graag geziene gast in Herent! Blij dat hij terug langskomt om nieuw materiaal te testen.

https://www.wouterdeprez.be/

https://www.facebook.com/wouterdeprez2

https://www.instagram.com/wouterdeprez_officieel/

Jasper Posson de coming man of comedy.  Jarenlang was hij vastbenoemd ambtenaar, maar geen zorgen zijn grappen werken wel.  2 jaar geleden deed Jasper de grote sprong om voltijds comedian te worden en met succes.  Hij won de Lunatic Comedy Award, was finalist Humo's Comedy Cup en deed het voorprogramma van Michael Van Peel en Alex Agnew.  Ondertussen werkt hij achter de schermen mee aan televisie programma's van Philippe Geubels en in het voorjaar 2021 gaat hij in première met zijn avondvullende comedy show Vastbenoemd.  In Hangar 3020 kan je kennismaken met Jasper in het voorprogramma van Wouter Deprez!