Yevgueni

Morgen verse sneeuw (try-out)

Tickets

do. 07/11/2019 | 20u30

Prijzen

Inkom : 20.00 euro

Locatie


Verwijzend naar deze belangrijke zin uit de titelsong van hun laatste album “Tijd is Alles”, trekt Yevgueni deze winter met een heel bijzondere tournee langs 30 kerken door Vlaanderen. Wij zijn bij de gelukkigen, ook
onze OLV Kerk staat op het programma en daar zijn we blij om!

In 2020 viert de band zijn twintigjarig bestaan. En de aanloop daarnaartoe leek meteen ook het goeie moment voor iets anders. Iets speciaals. Drums en elektrische gitaren worden even achterwege gelaten, een paar maanden congé voor Stef en Patrick dus.

Een cello (Seraphine Stragier) en een viool (Jeroen Baert) vervoegen de rangen, aangevuld met toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas. (Klaas, Geert & Maarten)

 

Yevgueni toont zich van zijn meest ingetogen kant.

Een unieke, nooit geziene bezetting. Maar daardoor ook een andere, eigenzinnige songkeuze. Yevgueni kiest uit het eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die dit nieuwe jasje het beste passen. Nooit eerder gespeelde en gehoorde arrangementen, telkens in een uitzonderlijk, en zorgvuldig uitgelicht decor: Yevgueni toont
zich van zijn meest ingetogen kant.
Op deze unieke manier loodst Yevgueni u door zijn twintigjarige bestaan. Met nooit eerder vertelde verhalen, met nog meer ontroering, maar daarom niet met minder humor.
 

En af en toe – waarom niet – met de gekende ambiance. De titel “Morgen verse sneeuw” kijkt niet toevallig op beloftevolle wijze naar de toekomst. Want als het van de band afhangt is dit jubileumjaar allesbehalve een eindpunt. Morgen verse sneeuw!

Bezetting:

Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar)
Geert Noppe (toetsen, zang)
Maarten Van Mieghem (akoestische gitaar, bas, zang)
Seraphine Stragier (cello)
Jeroen Baert (viool)

Ook iets voor jou?