David Galle

Erover

Tickets

vr. 02/03/2018 | 20u30

Prijzen

Voorverkoop : 13.00 euro

Locatie


Erover’, David Galle zijn vierde volavondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op ‘En Dan’. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn. We leven in het vrije Westen. Waar alles kan en alles mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. U mag veel, maar dat is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Volgt u nog? David Galle nodigt u uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt.

‘Je moet er soms eens over gaan om te zien waar de grens ligt.’

- David Galle

Wat is erover?

Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus ‘hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving’én een garantie op het wegwerken van uw grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke.

David Galle (°1980) is ondertussen 15 jaar actief als standup-comedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondagavondprogramma’s ‘De Kazakkendraaiers’ en ‘Twee tot de Zesde Macht’ (één) en de successerie ‘Bevergem’ (Canvas).

Voor de fans van David Galle zijn het fantastische tijden : de dvd van zijn vorige show “Overleven in de Chaos” ligt pas in de winkel en begin december gaat “En dan?” in première. Het is de derde zaalshow van David Galle en daarin zoekt hij uit waarom iedereen altijd gelijk wil hebben. Alles Goed! heeft alvast gelijk door hem uit te nodigen voor een babbel. 

Bekijk het interview op Focus Tv

Meer zoals David Galle in De Wildeman